Condenserende gaswandketels!

De hedendaagse condenserende ketel warmt de stookruimte niet op (lage stralingsverliezen), levert warmte af als u die nodig heeft (lage stilstandverliezen) en heeft minimale energieverliezen via de schoorsteen (lage schoorsteenverliezen).
Dit optimaal rendement gekoppeld aan een moderne brandertechnologie levert een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen, en dat is beter voor mens en milieu.


Stookolieketels!

Condenserende Stookolieketels

Overweegt u uw huidige cv-ketel op mazout te vervangen door een mazout condensatieketel? Dan is dit zeker een verstandige beslissing! Een condensatieketel gaat immers veel efficiënter om met de verbranding van de gebruikte brandstof.
Door deze condensatie wordt de geproduceerde warmte nuttiger gebruikt. Een condensatieketel of hoogrendementsketel levert in vergelijking met een traditionele cv-ketel of laagrendementsketel een energiebesparing van om en bij de 10%.

Traditionele Stookolieketels

Verkrijgbaar in talloze vermogenscategorieën voor elke verwarmings- en warmwaterbehoefte.


Warmtepomp!

Warmtepompen zijn zuiniger en dus milieuvriendelijker dan de meer traditionele verwarmingssystemen. Omdat de warmte zonder toevoeging van energie van hoog naar laag stroomt bereikt een warmtepomp een gemiddeld rendement van 4 of meer!
Dit betekent dat slecht 25 % van de warmte moet worden aangekocht (onder vorm van elektriciteit) en dat dus 75 % uit de natuur wordt gehaald! Of nog anders gezegd: voor elke euro elektriciteit die in een lucht/water- of een lucht-waterwarmtepomp wordt gestopt krijgt men 4 euro warmte. Dankzij verwarmen met een warmtepomp bent u dus ook nog maar voor 1/4 afhankelijk van uw energieleverancier.